...pitkästä aikaa. Mökkielämää on tässä tullut jonkin verran vietettyä ja nytkin olen kotona vain muutaman päivän. Vuorotteluvapaa sitten loppui ja töiden piti alkaa viime viikon keskiviikkona, mutta meikäläinen heittäytyykin kokopäiväiseksi opiskelijaksi, enkä siis näillä näkymin palaa entiselle työpaikalleni. Työpaikka on kyllä tallella, sillä onnistuin saamaan opintovapaata pariksi vuodeksi, ja nyt siis pidän pois loputkin lomapäiväni ennen opiskelujen alkua. Että sellainen elämänmuutos tällä kertaa. Jännittää vähän taas aloittaa opiskelijaelämä, mutta ihan innoissani olen =0D

Sydämelliset kiitokset Mintzille tunnustuksesta. Mieltä ilostuttaa ja sydäntä lämmittää! Tällaisen huomionosoituksen sain:

1736241.jpg

Tämä tunnustus pitäisi jakaa eteenpäin seitsemälle blogille, mutta pyydän tuhannesti anteeksi, olen tällä hetkellä suoraan sanoen niin tylsä, etten osaa päättää kenelle tämän antaisin. Tosi vähän on tullut kesän aikana vierailtua kenenkään sivuilla, kun en pahemmin ole istunut koneen ääressä. Nyt kun rupesin täällä surffailemaan, niin moni onkin jo saanut tämän tunnustuksen. Kiitos vielä Mintzille ja auringonpaisteista kesän jatkoa!

Tässä vähän tämänhetkistä kukkaloistoa mökiltä:


1736382.jpg

Kauniin keltaisia tarha-alpeja.


1736383.jpg

Ihania ukonkelloja, joita joka kesä on aina enemmän ja enemmän.
Sääli, että kukkivat niin vähän aikaa.

Käsityörintamalla on vietetty hiljaiseloa. Vähän on keskeneräisiä sukkia ja laukkua yms., jotka varmasti valmistuvat pikkuhiljaa. Ajattelin tähän laittaa vielä kuvan yhdestä vanhemmasta märkähuovutustyöstäni. Nämä kalat tein joitakin vuosia sitten pojan seinälle, kun hän silloin oli innokas kalamies. Nykyisin hevimiehen seinillä on vähän toisenlaisia kuvia, ja tämä taulu etsii tällä hetkellä paikkaansa. Sen verran näistä ahvenista pidän, että kyllä ne jollekin seinälle pääsevät uiskentelemaan.


1736343.jpg