Onko tää vähän kaalimadonvihreätä? Mulle ainakin tuli kaalimato mieleen, kun näitä sukkia neuloin. Oli muuten tosi kivaa puuhaa. Tämähän nyt on ihan tutun näköinen malli, mutta minä en ole aikaisemmin tällä mallilla neulonut. Ohjeen löysin Suuri Käsityö -lehdestä, mutta olen kyseisen lehden jo laittanut tuonne lehtivuoren sekaan, enkä etsinnöistä huolimatta sitä nyt löytänyt, joten en voi kertoa, mikä numero on kyseessä.

1347720.jpg

Sukista tuli sen verran pienet, etteivät ne omaan "siroon" neljäkakkoseeni venyneet, mutta tyttären jalkaan, joka onneksi on ainakin vielä vähän pienempi, ne sopivat hyvin.

1347745.jpg

Tällaista kantapäätäkään en ole aikaisemmin tehnyt. Kait tää on jonkinlaista patenttineuletta, mutta tässä otetaankin joka toinen silmukka nurin neulomatta. Jotain vaihtelua tuohon kantapään neulomiseenkin. Lankanahan on taas kerran 7 veljestä ja nyt alkaa vaikuttaa siltä, että pikkuhiljaa seiskaveikkavarastot alkavat huveta, joten ehkä alan neuloa vaihteeksi jostain muusta langasta. Yhdet harmaat seiskaveikkasukat on kyllä vielä kesken ja ne ajattelin tehdä ensin valmiiksi. Niistä tulee vähän isommat, joten ehkä ne sopivat omaankin jalkaan.