Tällaiset kaverit ovat seuranani loppuvuoden:

2023760.jpg


Kolme viikkoa sitten olin akillesjänneleikkauksessa, siksi en blogiakaan ole vähään aikaa päivitellyt. Viikon päästä saan jo vähän ruveta jalalle varaamaan. Eiköhän se siitä sitten pikkuhiljaa helpota. Kieltämättä väsynyt olen koulupäivien jälkeen ollut, joten eipä ole paljoa tullut käsitöitäkään tehtyä. Korkeintaan töllön ääressä vähän sukkia olen tikutellut. Tosiaan kolme kuukautta joudun tuota lastaa pitämään kintussani, siis kolme kuukautta, huh. Toisaalta kun ajattelee, niin kyllähän sitä kinkkaa sauvoilla pidemmänkin aikaa, kunhan vaan jalka tulisi kuntoon. On sitä pahempienkin paikkojen edessä oltu.

Pidän kyllä kunnon talvesta, mitä meillä täällä etelässä ei ole muutamaan vuoteen ollut, mutta tällä hetkellä toivon, ettei vielä tulisi kovin liukasta. Paremmin pysyisin pystyssä kepukoiden kanssa. Jos niitä pakkasia nyt kuitenkin tulee, niin jatkoin toukokuista projektia, ja neuloin itselleni pipolangoista lastan sisälle pitkän ja lämpöisen villasukan. Pysyvät sitten varpaat ja säärikin lämpimänä.


2023765.jpg


Samaisista pipolangoista tein nämä sukat:


2023769.jpg

Oranssista langasta tein kämmekkäät ranteita lämmittämään, mutta en voi ymmärtää mihin olen ne hukannut. Jonnekin kaapin perälle ne varmaankin viskasin, enkä nyt löydä niitä. Joka tapauksessa pipolangat on nyt melkein käytetty loppuun, keltaista lankaa ainoastaan on vähän jäljellä. Voisi siis sanoa, että se projekti on loppuun suoritettu.

Jalkaoperaation takia ja erinäisistä muista syistä tämän vuoden joulumarkkinat jäävät väliin. Tonttuja ja enkeleitä on varastossa ja sukkia on tullut aikas monet tehtyä, joten saattaa olla, että jotkut niistä päätyvät pukin konttiin =0)

Huovutusvillat kaapissa houkuttelevat suunnattomasti ja jokunen ideakin päässä muhii. Todennäköisesti lähiaikoina joudun käymään niihin käsiksi.