Täällä sitä taas ollaan ja kevättä on rinnassa. Sen kunniaksi päätin vaihtaa sivupohjan vähän iloisemmaksi. Tuo vihreä on mielestäni aika herkullinen.

Käsitöitä on tullut jonkin verran tehtyä, mutta valokuvaus ei ole oikein kolahtanut. Täytyy joku päivä ryhdistäytyä ja ikuistaa tuotokset. Tässä muutama kuukausi sitten ottamiani kuvia projektista, jonka ajattelin saattaa päätökseen lähiaikoina.



1543005.jpg


Tämän pipon olen neulonut aika monta vuotta sitten ja yhden ainoan kerran se on ollut käytössä. Ei täällä etelässä tällaiselle pipolle nykyään ole käyttöä. Niinpä päätin, että laitetaan pipo uudestaan langoiksi ja langat uusiokäyttöön. Katsotaan mitä niistä saan aikaiseksi.


1543001.jpg


Ei ollut muita vapaaehtoisia kuvattavia kuin Lilli, mutta mikäpä siinä, Lillihän poseeraa varsin oivallisesti =0)


1543009.jpg


Nyt se projektin ensimmäinen vaihe on siis suoritettu ja jatkoa seuraa...

Joku aika sitten sain Eijalta tukun kysymyksiä, joihin en vielä ole vastannut (anteeksi!). Nyt ajattelin korjata asian:

1. Montako blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi ?

Aloitin viime vuoden lokakuussa ja tämä on 44:s viesti.

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia nettiin ?

En koskaan erityisesti ole ollut mikään netti-ihminen, mutta kun jonkin verran täällä tuli surffailtua ja tutustuttua toisten sivuihin, niin minustakin alkoi tuntua, että tämähän voisi olla hauskaa. Sitten vielä kun käsitöitä olen melkein koko pienen ikäni väsäillyt, niin tuntui kivalta ajatukselta ruveta laittamaan niistä kuvia tänne. Niitä voi sitten toiset käydä katsomassa, ihailemassa tai kauhistelemassa,  ja itsekin voi välillä muistella, että mitä sitä onkaan tullut tehtyä.

3. Millä nettisivuilla käyt kun olet netissä ?

Käsityöblogeja ja vähän muitakin blogeja käyn lukemassa. Muuten mulla ei ole mitään vakkarisivuja. Siellä sun täällä.

4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä (blogia ei lasketa) ?

Eipäs olekaan.

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi ? Mitä kieliä ?

Puhua ja puhua... No, koulussahan tuli opiskeltua englantia, ruotsia ja jonkin verran saksaa. Vaan tuostapa on kulunut jo jokunen vuosi. Kyllä sitä nyt vielä sen verran osaa, että niiden kanssa pärjää, tai ei kyllä saksan. Mielessä on kyllä pitkään ollut, että kertaus olisi paikallaan.

6. Mitä ohjelmia seuraat TV:stä ?

Mitään sellaista ei ole, mikä olisi pakko nähdä, mutta nyt on tullut katsottua Tanssii tähtien kanssa. Tosin sekin huomenna loppuu. Uutisia ja ajankohtaisohjelmia tulee jonkin verran seurattua. Sisustus- ja puutarhaohjelmat ovat OK. Strömsö on yksi suosikeistani. Lisäksi englantilaiset sarjat ovat huippuja, Sydämen asialla on tosi kiva. Hauskat kotivideot  ja Tartu mikkiin tulee monesti katseltua. Kotikatuun jotenkin olen jäänyt koukkuun, vaikkei se nykyään edes ole hyvä, ideat varmaankin loppuneet. Tästä nyt voisi ajatella, että olen tosi kova töllöttäjä, mutta oikeasti mun tulee katsottua telkkaria tosi vähän.

7. Hissi vai portaat ?

Ehdottomasti portaat.


8. Onnen- tai epäonnennumerosi ?

Ei mulla ole sellaisia.

9. Haasta vielä kolme bloggaajaa.

Pistän vähän paremmaksi ja haastan kaikki, jotka ovat jaksaneet lukea vastaukseni näihin kysymyksiin. Eli jokainen joka haluaa voi napata nämä kysymykset matkaan ja vastata niihin =0)