Tänään olimme Sannin ja Lillin kanssa Mustavuoren metsässä ulkoilemassa
ja Sanni otti kauniita kukkakuvia:


1595855.jpg  1595861.jpg


Lilli nauttii, kun saa juoksennella metsässä vapaana.
Vaan kukapa ei nauttisi!
Näyttäisi olevan taasi trimmin paikka Lillillä.
Ei meinaa silmiä enää nähdä!


1595888.jpg


Muutama kuva käsitöistäkin luonnon helmassa tuli otettua:


1595899.jpg


Nämä vaaleanpunaiset huopahelmet eräs vanha rouva minulta tilasi. On menossa poikansa häihin ja halusi pukuunsa sointuvan korun. Toivottavasti miellyttää.



1595904.jpg  1595907.jpg


Nämä kaksi helminauhaa tein ihan muuten vaan, kun kerran vauhtiin pääsin. Vähän samantapaisia taitaa sivuillani olla aikaisemminkin kuvattuna.

Kyllä on muuten vaarallista kuvata käsitöitä. Kun nimittäin asettelin näitä koruja mielestäni sopiviin kuvauskohteisiin, niin käärme pääsi meidät yllättämään. Kaikki kävi niin äkkiä, etten edes tiedä oliko kyseessä kyy vai tarhakäärme.
No, onneksi selvisimme säikähdyksellä!

Aivan ihastuttavan kesäinen ilma meillä on tänään ollut. Lisäksi remontti eteisessä alkaa olla valmis. Vähän vaan silikonia saumoihin ja se on siinä. Olen sentään jotain saanut vuorotteluvapaalla aikaiseksi, kun on tullut olkkari ja makkari tapiseerattua ja eteinen maalattua =0)
Vielä tässä on reilu kuukausi aikaa, ennen kuin täytyy taas palata työmaalle.
Sitä ennen vietämme vielä esikoisen rippijuhlia kesäkuun lopulla.
Nyt alan valmistautua kuopuksen kevätjuhliin. Vähän siistimpää päälle, nenäliinapaketti mukaan ja menoksi. Taitaa olla muuten viimeiset koulun kevätjuhlat, joihin pääsen osalliseksi. Tytärkin nimittäin siirtyy yläasteelle, eikä sinne ainakaan tähän mennessä ole tullut juhliin kutsua, snif! Niin se aika rientää ja lapset kasvaa.