1238768.jpg

En tiedä miten sitä tulee niin hyvälle mielelle, kun tekee näitä huovutettuja rintaneulakukkia. Varmaankin se johtuu noista väreistä. Ehkä ne antavat jonkinlaista energiaa ja mielihyvää. Itse tykkään käyttää aika tummia vaatteita ja on mukavaa aina joskus laittaa piristykseksi joku väriläiskä. Tällaisen voi kiinnittää takkiin, paidan kaulukseen, puseroon, laukkuun, pipoon tai vaikkapa lapasiin. Mihin nyt vaan mielikuvitus riittää.

1238891.jpg

Ajattelin, että tässä kevään aikana pitäisi kokeilla miltä se taitelijaelämä oikein maistuu. Kävin ystävän kanssa torstaina Designmuseossa sivistämässä kultturellisesti itseäni Yrjö Kukkapuron hienoilla tuoleilla, ja tänään siskon kanssa vietimme useamman tunnin Ateneumin taidenäyttelyssä. On hienoa oikein ajan kanssa kierrellä ja katsella kauniita taideteoksia. Päänäyttelynä atskissa oli Tarinoita Tanskasta. Oikein oli miellyttävä kokemus. Sitten tietysti täytyi mennä kierroksen jälkeen atskin kahvilaan juomaan lasilliset punaviiniä, syömään herkulliset feta-pinaattipiirakat ja keskustelemaan henkevästi.
Taiteesta intoutuneina päätimme siskon kanssa kaivaa taitelijatarvikkeet esille ja ryhtyä taiteilijoiksi! Eihän se niin kovin vaikeaa voi olla!! Ehkä sitten joskus järjestämme yhteisnäyttelyn jossain ja pääsette kaikki katsomaan mitä olemme saaneet aikaiseksi. Tai sitten ei. Ainahan sitä voi haaveilla.