Niinhän se joulu taas meni ja vuosikin vaihtui rauhallisissa tunnelmissa. Herkuteltu on ja toivottavasti tarpeeksi levätty, että jaksaa taas arkea. Lapset aloittivat tänään koulun. Aamulla kyllä taisi pikkasen väsyttää, kun loman aikana tuli kukuttua yömyöhään ja melkein puoleenpäivään nukuttua. Mutta eiköhän se rytmi siitä taas löydy.

Eilen täällä alkoi lumisade ja edelleen ulkona pyryttää. Yön aikana on lunta tullut ihan kivasti. Lilli-koira meni aamulenkillä ihan sekaisin onnesta, ei olisi millään sisälle halunnut tulla. Täytyy päivällä mennä oikein pitkäksi aikaa lumeen tarpomaan, tekee hyvää molemmille. Tai ehkäpä saan isännänkin mukaan, kun hänellä sattuu olemaan vapaapäivä ;o)

Loman aikana koneella on ollut vähän tungosta, joten en ole päässyt laittamaan näitä kuvia ennen joulua tekemistäni tilkkutöistä tänne aikaisemmin, mutta parempi myöhään.... Nämä nyt eivät vielä ole mitään mestariteoksia, kun olen tämän tilkkutyöharrastuksen vasta äskettäin aloittanut, mutta mielestäni ihan hyvä alku.

Tähän joululiinaan tähtikangas löytyi äitini kangasvarastoista ja punaisen kankaan ostin kirppikseltä eurolla. Joululiinan alla on äitini kutoma kaunis pellavaliina.

1191769.jpg

Tässä vielä muutama kuva pienemmistä töistä, jotka päätyivät pukinkonttiin:

1191771.jpg

    1191774.jpg       1191778.jpg

    1191781.jpg       1191786.jpg